Російські найманці поранили бійця ЗСУ

Російські найманці поранили бійця ЗСУ

Укрінформ
Російські окупанти від початку доби 20 разів обстріляли позиції Збройних сил України. Один боєць зазнав поранень.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба операції Об’єднаних сил у Фейсбуці.

«Станом на 11 годину ранку 20 лютого з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 20 порушень, 18 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння», - йдеться в повідомленні.

Російсько-окупаційні війська обстріляли: двічі Красногорівку – з артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм; Авдіївку – з мінометів калібру 120 мм та станкових протитанкових гранатометів; Гранітне – з мінометів калібру 120 мм; двічі Старогнатівку - з мінометів калібру 120 мм та 82 мм; двічі Луганське – з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, Опитне - з мінометів калібру 120 мм.

Також зазнали обстрілів: Піски - з мінометів калібру 82 мм; Новогнатівка – з мінометів калібру 82 мм; Щастя – з мінометів калібру 82 мм та станкових протитанкових гранатометів; Артем – з мінометів калібру 120 мм; двічі Новотошківське – з артилерії калібру 152 мм та мінометів калібру 120 мм; Новогнатівка – з мінометів калібру 120 мм; Тарамчук - з артилерії калібру 122 мм; Старомихайлівка - з мінометів калібру 120 мм; Світлодарськ – з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї; Золоте - з мінометів калібру 120 мм.

«Внаслідок обстрілів один військовослужбовець отримав осколкові поранення та знаходиться у лікувальному закладі», - поінформували в пресслужбі, додавши, що Об’єднані сили контролюють ситуацію та адекватно реагують на потенційні загрози з боку ворога.

Читайте також: Росія розмістила в ОРДЛО ще 134 одиниці військової техніки

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу, 19 лютого, окупанти 136 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. Загинули двоє українських військовослужбовців. Четверо бійців зазнали поранень, ще один військовослужбовець отримав бойове травмування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-