Спецпідрозділ Нацгвардії виявив схованку з боєприпасами в Авдіївці

Спецпідрозділ Нацгвардії виявив схованку з боєприпасами в Авдіївці

Укрінформ
Бійці спецзагону Національної гвардії під час оперативно-профілактичного відпрацювання Авдіївки Донецької області виявили схованку з боєприпасами.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на пресцентр штабу ООС.

"Спецпризначенці Нацгвардії в ефективній співпраці з представниками СБУ та розвідки виявили схрон з боєприпасами. Серед знайденого – гранати (РГД та Ф1), понад 200 набоїв калібру 7,62 та більше сотні – калібру 5,45", - йдеться в повідомленні.

До схованки військовослужбовців спецпідрозділу «Омега» привів службовий пес. На місце прибули співробітники поліції і піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Читайте также: На Луганщине из схрона объявленного в розыск боевика изъяли почти 30 гранат

До заходів залучили нацгвардійців, розвідників та оперативників СБУ.

"Відпрацювання у прифронтових населених пунктах спрямоване на стабілізування криміногенної ситуації у населеному пункті, посилення охорони публічного порядку та безпеки громадян, запобігання незаконному обігу зброї, наркотичних речовин, а також виявлення осіб, причетних до діяльності збройних формувань", - пояснили в штабі.

Як раніше повідомляло агентство, в прифронтовому Торецьку військові виявили схрон бойовиків з боєприпасами та гранатометами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-