Кравченко - з нагоди другої річниці ООС: Не віддамо жодного клаптика землі

Кравченко - з нагоди другої річниці ООС: Не віддамо жодного клаптика землі

Укрінформ
Жодного клаптика української землі не було віддано російському окупанту.

Про це йдеться у зверненні командувача ООС генерал-лейтенанта Володимира Кравченка з нагоди другої річниці операції Об’єднаних сил.

"Ці два роки видались складними і напруженими. Проте, з усією відповідальністю я можу запевнити народ України у тому, що ми не поступимось російському окупанту та не віддамо жодного клаптика нашої землі", - наголосив він.

Командувач ООС нагадав, що 30 квітня 2018 року о 14:00 розпочалась операція Об’єднаних сил із відсічі та стримування збройної агресії Росії на Донбасі.

Він також підкреслив, що нинішня українська армія - зовсім не те військо, яке було напередодні збройної агресії з боку Російської Федерації.

Читайте також: На окупованому Донбасі перебуває понад дві тисячі кадрових офіцерів РФ – командувач ОС

"Ми не стоїмо на місці, постійно вдосконалюємось. Досягнутих спроможностей нам достатньо, щоб із російськими найманцями, які беруть участь в агресії проти України, вести діалог «мовою української зброї». Ще раз наголошу — війна закінчиться в той самий день, коли буде звільнений останній клаптик української землі!» - заявив командувач ООС.

Кравченко уточнив, що Операція об’єднаних сил — це військова операція зі стабілізації ситуації на Донбасі та його соціального відродження. Тож, крім суто армійської складової, військові також проводять ряд правоохоронних, цивільно-гуманітарних заходів, реалізують комплекс проєктів щодо відновлення інфраструктури і створення умов для подальшого мирного життя регіону.

Командувач ООС подякував усім, хто упродовж цього періоду допомагав військовим на Сході України.

Він також висловив глибокі співчуття рідним і близьким воїнів, які загинули в боях, та наголосив, що суспільство не повинно забувати й про тих захисників, які у протистоянні з агресором втратили здоров’я, дістали поранення і каліцтва.

Фото: ООС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-