Більше наступальних дій: Сухопутні війська ЗСУ змінять підхід до навчань

Більше наступальних дій: Сухопутні війська ЗСУ змінять підхід до навчань

Укрінформ
У 2020 році в Сухопутних військах Збройних сил України приділятимуть більше уваги підготовці до наступальних дій.

Про це в інтерв'ю Defense Express розповів командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олександр Сирський.

“Ми повинні бути готові до розвитку обстановки на будь-яких напрямах, тому що ми знаходимося, на жаль, не в мирній обстановці. І тяжко спрогнозувати, якими будуть дії ворога через місяць, два місяці, тобто, на найближчу перспективу. Тому наше завдання і полягає в тому, що ми повинні бути готовими як до ведення оборонних дій, так і до ведення наступальних дій”, - зазначив він.

Сирський наголосив, що “без наступу ми ніколи не доб’ємося перемоги. Тому така задача нами поставлена”.

За словами командувача, в українському війську тривалий час не займалися наступальною тематикою і це наразі негативно впливає на психологічний стан особового складу.

Читайте також: Особовому складу Сухопутних військ представили нового командувача

Також він додав, що заходи з підготовки до наступальних дій мають сприяти підвищенню морально-психологічного стану українського війська. Подібні навчання стануть однією з важливих складових загального комплексу підготовки ЗСУ, що мають підвищити готовність частин і підрозділів до бойових дій, загальну вмотивованість особового складу та стан військової дисципліни Сухопутних військ.

«Армія повинна бути завжди готова до перемоги», - підсумував командувач Сухопутних військ Збройних сил України, говорячи про важливість підготовки до наступальних дій підрозділів, частин, з’єднань та об’єднань українського війська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-