У Краматорську відкрилася фотовиставка

У Краматорську відкрилася фотовиставка "Іловайськ-2014"

Фото
Укрінформ
У Краматорському художньому музеї відбулось відкриття фотовиставки «Іловайськ-2014», на якій представлено 60 робіт військових фотографів.

Про це повідомили в Краматорській міській раді.

«У Краматорському художньому музеї 27 листопада відбулось відкриття фотовиставки «Іловайськ-2014», на якій представлено 60 робіт військових фотографів О. Глядєлова, М. Левина, М. Лисейка, М. Дондюка», - йдеться у повідомленні.

Фотовиставка "Іловайськ 2014" / Фото: ostro.org

Читайте також: Прокуратура вилучить в Офісі Президента документи щодо Іловайської трагедії

Зазначено, що організаторами виставки є благодійний фонд «Карітас – Краматорськ» та учасник бойових дій, ексбоєць, стрілець-санітар Андрій Поляков. На сьогодні він голова правління військово-патріотичного об’єднання учасників бойових дій «Справедливість».

У Краматорську відкрилася фотовиставка «Іловайськ-2014» / Фото: vp.donetsk.ua

Бої за Іловайськ, відомі також як Іловайський котел, розгорнулися під містом у Донецькій області у серпні 2014 року. Це одна з найтрагічніших сторінок російсько-української війни. Тоді загинуло понад 1000 патріотів. Серед яких – 600 офіційно підтверджені загиблі та зниклі безвісти, але офіційно не враховані добровольці, які не були оформленими в складі добровольчих батальйонів, волонтери та медсестри.

У Краматорську відкрилася документальна фотовиставка про бої за Іловайськ / Фото: ostro.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-