У Станиці тривають роботи з відновлення моста: заасфальтували 300 метрів дороги

У Станиці тривають роботи з відновлення моста: заасфальтували 300 метрів дороги

Укрінформ
У районі Станиці Луганської на Луганщині, де триває відновлення мосту через р. Сіверський Донець, сьогодні асфальтують дорогу від мосту у напрямку КПВВ.

Про це повідомляється на Офіційному інтернет-представництві Президента.

"Зранку у неділю, 15 вересня, до місця, де проводить роботи ТОВ «Укртрансміст», прибули два вантажні автомобілі зі щебенем. Станом на 11:00 заасфальтовано майже 300 метрів із 750-ти правого боку дороги у напрямку моста. Також зранку завершено асфальтування лівої частини дороги", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що піротехніки також продовжують роботу. Зокрема, працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили частину території прилеглої лісопосадки у напрямку мосту і виявили 32 небезпечні предмети.

"Загалом наразі розміновано, зокрема, 1,25 га ґрунтової дороги до лісу, понад гектар технологічної дороги; 1,37 га з правого боку та 1,35 га з лівого боку вздовж дороги та понад 2 га ділянки місцевості біля мосту радіусом 125 метрів", - поінформували в Офісі Президента.

Там також нагадали, що згідно з графіком до 11 жовтня планується встановити тимчасову (обхідну) переправу, а до 27 листопада – відкрити основний міст.

Читайте також: Україна готується встановити важку будівельну техніку біля мосту в Станиці

Як повідомлялося, 2 вересня Президент Володимир Зеленський оголосив про початок відновлення зруйнованого мосту у Станиці Луганській – після того, як було розібрано блокпост на не підконтрольній українським військовим частині переправи.

Відновлення мосту через р. Сіверський Донець у районі Станиці Луганської є частиною міжнародних зобов’язань України для покращення гуманітарної ситуації на лінії розмежування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-