Муженко перевірив проведення навчання на Рівненському полігоні

Муженко перевірив проведення навчання на Рівненському полігоні

Фото
Укрінформ
Начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних сил України Віктор Муженко перевірив хід проведення командно-штабного навчання однієї з механізованих бригад, яке триває на Рівненському загальновійськовому полігоні.

Про це повідомляється на сторінці Генштабу у Facebook з посиланням на прес-службу Оперативного командування Захід.

“На Рівненському загальновійськовому полігоні триває командно-штабне навчання однієї з механізованих бригад під керівництвом командувача військ оперативного командування «Захід» генерал-лейтенанта Олександра Павлюка. Хід проведення практичної фази навчання перевірив начальник генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко”, - йдеться у повідомленні.

Навчання на Рівненському полігоні/Фото: Генеральний штаб ЗСУ

Під час навчання відпрацьовано ведення оборонних дій, перехід у наступ, заміну підрозділів, що втратили боєздатність під час виконання бойових завдань. Завдання виконувалися у тісній взаємодії з підрозділами армійської авіації та повітряних сил.

Читайте також: В Україні сьогодні вперше відзначають День резервіста

У цілому, уточнюють у Генштабі, задіяні в навчаннях військові частини показали готовність до виконання бойових завдань в обороні і наступі вдень та вночі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-