Прикордонники в Азовському морі відпрацювали відбиття нападу

Прикордонники в Азовському морі відпрацювали відбиття нападу

Фото, відео
Укрінформ
Морські прикордонники у взаємодії з катерами ВМС ЗСУ та іншими силами ООС відпрацювали навчальні маневри з відбиття ворожого нападу в Азовському морі.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

“Навчальні маневри по відбиттю ворожого нападу з моря відпрацювали морські прикордонники зі складу Об’єднаних сил у взаємодії з катерами ВМС ЗСУ та іншими силами ООС в Азовському морі”, - йдеться у повідомленні.

Так, за легендою навчань, судно-порушник, ігноруючи запити та законні вимоги корабля Морської охорони та катерів ВМС ЗСУ, здійснювало небезпечні маневри на великій швидкості та намагалося наблизитися до берега для імовірної висадки диверсійної групи.

Читайте також: Росія намагатиметься пробити наземний коридор до Криму - німецький експерт

Зазначається, що у ході проведення навчальної операції спільними зусиллями кораблів Морської охорони, катерів ВМС ЗСУ, за підтримки артилерії з берега та авіації судно-порушник зупинили та заблокували у визначеному районі, не допустивши висадки диверсійних груп.

«Такі навчання дозволяють нам відточувати свої професійні навички, додатково перевірити злагодженість всіх взаємодіючих сил та бути завжди напоготові до реагування на розвиток подій у зоні відповідальності», ‑ сказав командир корабля Морської охорони «Донбас» капітан 3 рангу Дмитро Глушак.

Фото: МВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-