Українські військові дотримуються

Українські військові дотримуються "шкільного" перемир'я - Генштаб

Укрінформ
Збройні сили України продовжують дотримуватися оголошеного з 25 серпня режиму тиші на Донбасі і закликають до аналогічних кроків російсько-окупаційні війська.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у Facebook.

"З метою безумовного дотримання домовленостей, яких було досягнуто під час телефонних переговорів у “нормандському форматі” та створення умов для мирного врегулювання конфлікту на Донбасі, Збройні сили України продовжують дотримуватися оголошеного режиму припинення вогню у зв'язку з початком навчального року... Російсько-окупаційні війська також мають дотримуватися домовленостей щодо режиму припинення вогню у зв'язку з початком навчального року", - йдеться у повідомленні.

У Генштабі зазначили, що у районі проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей українські військовослужбовці всебічно сприяють роботі спостерігачів ОБСЄ.

Читайте також: "Тиша" на Донбасі: бойовики накрили кулеметним вогнем Авдіївку та Широкине

Як повідомляв Укрінформ, з ініціативою чергового режиму тиші в зоні АТО виступив Президент Петро Порошенко.

Бойові дії тривають на сході України з квітня 2014 року. За даними Генштабу ЗСУ, кількість російсько-окупаційних військ на сході України, куди входять бойовики, найманці і кадрові російські військовослужбовці, становить близько 39-40 тис. осіб. При цьому Росія не визнає присутність своїх військ на Донбасі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-