Для промоції молодих екобрендів у Львові стартував конкурс EcoLogica

Для промоції молодих екобрендів у Львові стартував конкурс EcoLogica

Укрінформ
У Львові розпочався прийом заявок на участь у новому проєкті EcoLogica - програми підтримки і промоції для молодих брендів, які працюють у напрямі sustainable fashion.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, передає Укрінформ. 

Організатори зазначають, що для популяризації молодих екобрендів відбудеться конкурсний відбір кращих екологічно спрямованих колекцій та безкоштовне створення для п’яти переможців конкурсу якісних промоматеріалів: професійної фотозйомки колекції (лукбук), відеозйомки колекції (презентаційний відеоролик), відеоінтерв’ю з дизайнером/представником бренду, в якому вони зможуть розповісти про цінності власного бренду, його особливості та специфіку, екологічну складову.

Проєкт також передбачає подальшу (безкоштовну для учасників) промоцію створених відео- та фотоматеріалів у соцмережах, професійних та новинних ЗМІ. Для переможців конкурсу з інших міст передбачені забезпечення проїзду і проживання у Львові на час зйомок за рахунок організатора.

Відбір колекцій здійснюватиме журі фахівців у сфері моди та екології за параметрами етичності та екологічності (які матеріали використовуються, чи дотримано екологічні та етичні норми при виробництві, яка упаковка), інноваційності, актуальності (в ідеях та дизайні), міжсекторальності (колаборації з художниками вітаються).

Проект EcoLogica реалізується за підтримки Українського культурного фонду, у партнерстві з  Lviv Fashion Week, Асоціацією кіновиробників Львівщини та Zero Waste Lviv.

Читайте також: Набуваємо екозвичок: прості поради на кожен день

Прийом заявок відкрито до 5 серпня. У конкурсі можуть брати участь молоді українські бренди одягу (до 6 років), які орієнтуються у своїй діяльності на цінності сталого розвитку, відповідального споживання і свідомої моди.

Фото з відкритих джерел 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-