На Донеччині ростимуть 25 тисяч дубів із Рівненщини

На Донеччині ростимуть 25 тисяч дубів із Рівненщини

Укрінформ
Сертифікат на 25 тисяч сіянців дуба червоного передав голова Рівненської ОДА Віталій Коваль керівнику Донеччини Павлу Кириленку.

Про це передає Укрінформ із посиланням на повідомлення пресслужби облдержадміністрації.

«Ми переконані, що відновлення Донбасу потрібно проводити і шляхом озеленення. Тому разом із обласним управлінням лісового та мисливського господарства від нашої області ми привезли своєрідний подарунок – сертифікат на 25 тисяч саджанців», - зазначив Коваль.

Зазначається, що нині понад 40% території Рівненщини займають ліси. Цьогоріч область вже вдруге долучилася до екологічного проєкту «Greening Рlanet». В рамках цієї ініціативи лісівники Рівненщини спеціально виростили сіянці червоного дуба для лісовідновлення Донеччини.

Як повідомляло агентство, угоду про співробітництво підписали сьогодні керівники Рівненщини та Донеччини

У документі, зокрема, йдеться про зміцнення відносин у сфері соціально-економічного та гуманітарно-культурного розвитку.

Читайте також: Україна встановила світовий рекорд з озеленення планети

Плануються спільні проєкти у сфері вирішення місцевих проблем, освітньо-виховні, культурно-мистецькі та спортивні молодіжні заходи. Продовжиться практика із оздоровлення та відпочинку дітей з Донеччини в закладах Рівненської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-