У Мукачеві відкрили найбільший на Закарпатті прозорий ЦНАП

У Мукачеві відкрили найбільший на Закарпатті прозорий ЦНАП

Фото
Укрінформ
У Мукачеві відкрили новий Центр надання адміністративних послуг, будівля мукачівського ЦНАПу – найбільша на Закарпатті, збудована за сучасними енергоефективними технологіями зі скляними стінами та перегородками.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці Мукачівська міська рада.

Зазначається, що для жителів громади в новому ЦНАПі доступно 336 адміністративних послуг. Тут можна оформити закордонний паспорт, ID-картку, свідоцтво про народження, зареєструвати шлюб, отримати послуги органів опіки, архітектури, торгівлі, реклами, а також оформити різні види матеріальних допомог і отримати послуги щодо питань благоустрою та земельних питань.

Окрім того, у Центрі надання адміністративних послуг працюватиме й абонентська служба централізованого збору сміття та водоканалу.

Незабаром тут будуть доступні послуги для реєстрації автомобіля, також в ЦНАПі можна буде скласти іспити на водія й оформити водійське посвідчення.

"На сьогоднішній день у нас є більше 350 адміністративних послуг, яке надає місто. Наша ціль, аби було не менше 700. Ця будівля має слугувати завершенням часу, коли ми ходимо по місту по різних інституціях... Тобто є єдине вікно, де можна прийти та отримати адміністративну послугу чи документи і не ходити по цілому місту", - зазначив міський голова Андрій Балога.

Читайте також: Фонд енергоефективності допоміг розробити програми з підтримки енергоефективності 95 громадам

Послуги надаються за принципом «єдиного вікна» та «прозорого офісу». При вході працюватиме рецепція, де двоє фахівців надаватимуть консультації з навігації у ЦНАПі та за потреби допомагатимуть з реєстрацією в електронній черзі.

Оплатити послуги ЦНАПу можна буде в терміналі самообслуговування або у відділенні банку, яке розміщене на першому поверсі будівлі. Про готову послугу мешканець отримає смс-сповіщення або телефонний дзвінок.

У будівлі передбачена відсутність контакту з чиновником: адміністратори фронт-офісу приймають документи, які оброблятимуть уже у бек-офісі.

Також у новому ЦНАПі проводитимуть прийоми громадян керівництвом міста та керівниками структурних підрозділів міськради.

Фото: facebook.com/mukachevo.rada

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-