Мінцифри і Tech StartUp School започаткують освітні програми з цифрової грамотності

Мінцифри і Tech StartUp School започаткують освітні програми з цифрової грамотності

Укрінформ
Міністерство цифрової трансформації та Tech StartUp School, що діє на базі Національного університету «Львівська політехніка», домовились розробити та імплементувати освітні програми та курси для розвитку цифрових навичок.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Мінцифри.

Зазначається, що відомство підписало відповідний меморандум із Науковим парком Національного університету «Львівська політехніка». Крім розробки програм з цифрової грамотності сторони домовились започаткувати спеціалізовані хаби й цифрові екосистеми для стимулювання і створення цифрових інновацій та інноваційних технологічних підприємств та стартапів, розвивати проєкти інклюзивності із використанням цифрових технологій, спільно створювати контент для забезпечення розвитку інформаційного суспільства, цифрових навичок та цифрових прав громадян.

Заступник міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан підкреслила, що співпраця з Tech StartUp School відбудеться в рамках національного проєкту Дія.Цифрова освіта, мета якого — навчити 6 млн українців цифрової грамотності за три роки.

Читайте також: В Україні розвиватимуть проєкти «Дія.Бізнес» та «Дія.Цифрова освіта»

Директор Наукового парку Національного університету «Львівська політехніка» Назар Подольчак наголосив, що інноваційна локація Львова та середовище для продукування свіжих ідей і успішних стартапів з радістю долучається до масштабного національного проєкту з розвитку цифрової грамотності.

Як повідомляв Укрінформ, ДП "Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості" та Міністерство цифрової трансформації підписали меморандум про розвиток проєктів "Дія.Бізнес" та "Дія.Цифрова освіта".

Фото з відкритих джерел 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-