У Вінниці двадцять кав’ярень до Дня землі почали екоакцію «В свою чашку»

У Вінниці двадцять кав’ярень до Дня землі почали екоакцію «В свою чашку»

Укрінформ
У Вінниці двадцять кав’ярень почали екоакцію «В свою чашку», - продаватимуть клієнтам каву та чай у власну чашку або термос.

Про це повідомляє Департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради, передає Укрінформ.

«У Вінниці до 27 березня триває акція «В свою чашку», яка має на меті піклування про природу та збереження природних ресурсів через просування сталої культури споживання кави. Ця мета реалізується через пропозицію для жителів та жительок міста брати каву та чай у власну чашку або термос у закладах міста», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до акції долучилися 20 кав’ярень міста. Їх розташування для усіх, хто хоче підтримати екологічну ініціативу, позначили на електронній карті.

Кожен учасник та учасниця акції отримають спеціальну картку, в яку збиратимуть штампи за використання власного горнятка/чашки для придбання напою. Зібравши 8 штампів (8 покупок кави у власну чашку), вони отримують від організаторів подарунки, - наплічники, багаторазові екоторбинки, блокноти, LED-лампи тощо.

Читайте також: На Вінниччині з відходів швейного виробництва роблять ткані доріжки та чохли для ноутбуків

Акція «В свою чашку» організована в рамках щорічної Міжнародної події – Година Землі, започаткованої Всесвітнім фондом природи для привернення уваги до екологічних проблем планети. Вінниця долучається до неї вже понад десять років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-