Засновник аерокосмічної компанії створить у Запоріжжі інноваційний хаб

Засновник аерокосмічної компанії створить у Запоріжжі інноваційний хаб

Укрінформ
Засновник аерокосмічної компанії, міжнародний підприємець у сфері космічних технологій і IT, громадський діяч Макс Поляков створить у Запоріжжі інноваційний хаб для дітей. 

Про це повідомили в пресслужбі підприємця, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Засновник аерокосмічної компанії Firetly Aerospase, ІТ- компаній Поляков придбав будівлю Будинку побуту "Ювілейний", що розташована в центрі Запоріжжя. Згідно з інформацією, що містилась в оголошенні про продаж, стартова ціна «Ювілейного» складала 1 млн 930 тисяч доларів.

В пресслужбі підприємця повідомили, що будівля придбана з метою розвитку інфраструктури міста і популяризації науки.

«На перших поверхах оновленого "Ювілейного" розмістяться інноваційний хаб, експериментаніум для дітей та ряд інших науково-пізнавальних проєктів. Очікується, що об'єкт стане центром розвитку для підростаючого покоління міста в області STEM (Science, Technology, Engineering and Math, тобто Наука, Технології, Інжиніринг і Математика). Подібні проєкти раніше були реалізовані Поляковим в Дніпрі», - йдеться у повідомленні.

Обіцяють, що після реконструкції будівля матиме сучасний вигляд. Крім того, буде відреставровано фонтан і прилеглу територію. Всі роботи по реконструкції та ремонту будуть виконані вже обраним незалежним підрядником. Про строки виконання реконструкції та її вартість у компанії нового власника наразі не повідомляють.

Читайте також: Якісний бізнес: нуль корупції й праця в ім’я планети

Поляков - уродженець Запоріжжя. Будинок побуту "Ювілейний" зведений у 1970 році. Знаходиться в занедбаному стані та потребує капітального ремонту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-