У Вінниці безкоштовно та на умовах співфінансування відремонтували 78 будинків ОСББ

У Вінниці безкоштовно та на умовах співфінансування відремонтували 78 будинків ОСББ

Укрінформ
У Вінниці упродовж минулого року безкоштовно та на умовах співфінансування з мешканцями відремонтували 78 будинків ОСББ на понад 41 млн грн.

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради, передає Укрінформ.

«Протягом 2020 року у 78 будинках, у яких зареєстровано ОСББ, 59 отримали безкоштовні капітальні ремонти одного або двох (до 1970 року введення в експлуатацію) конструктивних елементів будинку», - йдеться у повідомленні.

Окрім того, ще 19 об’єднань співвласників багатоквартирних будинків відремонтували свої будинки на умовах співфінансування (30/70). Одному ОСББ з міського бюджету було надано фінансову підтримку на впровадження енергоефективних заходів.

Загалом у багатоповерхівках 78 ОСББ виконано капітальні ремонти на суму понад 41 мільйон гривень.

Читайте також: У Мукачеві перероблятимуть вживані шини для покриття дитячих майданчиків

Станом на 1 березня поточного року у Вінниці в 785 багатоквартирних житлових будинках функціонує 737 ОСББ, що становить 38% від загального обсягу багатоквартирного житлового фонду міста. З них 146 ОСББ оформили майнові права на прибудинкові території своїх об'єднань.

Упродовж минулого року на території Вінницької міської ОСББ зареєстровано ОСББ у 68 багатоквартирних будинках. З них 32 були введені в експлуатацію з 1971 по 1990 рік. 20 будинків, у яких створили ОСББ, введені в експлуатацію до 1970 року. Решта – з 1991 по 2020 роки.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-