У Греції поліція знову розігнала акцію протесту проти COVID-вакцинації

У Греції поліція знову розігнала акцію протесту проти COVID-вакцинації

Укрінформ
У середмісті Афін під час акції протесту проти обов'язкової COVID-вакцинації поліція застосувала сльозогінний газ та водомети.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Greek Reporter.

Поліцейські зіткнулися з демонстрантами, котрі в Афінах у суботу ввечері протестували проти обов'язкової вакцинації від коронавірусу певних груп населення, а також проти поділу громадян Греції на щеплених та нещеплених.

Згідно з заявою грецької поліції, близько 4 тисяч людей вийшли на акцію, щоб висловити свій протест проти наміру уряду запровадити обов'язкові щеплення від COVID-19.

У поліції стверджують, що їхніх співробітників провокували деякі учасники акції протесту, які ініціювали сутички, кидали пляшки та каміння у правоохоронців.

Читайте також: У Парижі поліція розігнала акцію протесту проти обов'язкової вакцинації

Як повідомлялося, у середу, 21 липня, грецька поліція також застосувала сльозогінний газ та водомети для розгону демонстрації противників вакцинації перед грецьким парламентом в Афінах у середу 21 липня.

Грецький уряд раніше ухвалив рішення, що, зокрема, у ресторанах та закладах культури можуть перебувати лише щеплені громадяни.

Читайте також: Мер Нью-Йорка закликає роботодавців вимагати вакцинації від працівників

Співробітникам галузі охорони здоров’я, які доглядають за людьми похилого віку, також доведеться робити обов’язкове щеплення - інакше їх можуть звільнити з роботи.

Фото: Greek Reporter

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-