Президента Бразилії госпіталізували – ЗМІ

Президента Бразилії госпіталізували – ЗМІ

Укрінформ
66-річного президента Бразилії Жаїра Болсонару госпіталізували до армійського госпіталю столиці країни.

Як передає Укрінформ, про це повідомило агентству Reuters джерело, знайоме з цією інформацією.

Як пише місцеве ЗМІ Globo, Болсонару шпиталізували для обстеження після того, як у нього з’явилися болі в животі рано в середу. Деталі з’ясовуються.

Зазначається, що у вересні 2018 року, спілкуючись із виборцями під час передвиборчого мітингу в місті Жуіс-ді-Фора, Болсонару отримав ножове поранення в живіт і був доставлений в лікарню, де переніс дві термінові операції. Також політик успішно переніс операцію з видалення ниркового каменя.

Читайте також: Берлусконі вдруге за місяць потрапив до лікарні

У період пандемії COVID-19 Болсонару заперечував серйозну небезпеку коронавірусної інфекції. Бразильський лідер неодноразово з'являвся на вулиці без маски. У липні минулого року він перехворів на COVID-19. Однак заявив, що коронавірус не більше смертоносний, ніж «звичайний грип», і що його пріоритетом є перш за все відновлення економіки країни, а не криза охорони здоров'я. Він постійно звинувачував політичних опонентів і пресу в перебільшенні загрози вірусу.

Як повідомляв Укрінформ, за останніми даними соцопитувань, вперше за каденцію нинішнього президента Бразилії Жаїра Болсонару, більшість громадян підтримують його імпічмент – після скандалів, пов’язаних із його політикою подолання COVID-19 та закупівлі вакцин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-