Радники Трампа вважали Джуліані п’яницею та людиною з ознаками деменції - ЗМІ

Радники Трампа вважали Джуліані п’яницею та людиною з ознаками деменції - ЗМІ

Укрінформ
Радники колишнього президента США Дональда Трампа пригадують, що його особистий адвокат Руді Джуліані зазвичай з’являвся напідпитку, проявляв ознаки деменції та робив багато помилок.

Про це йдеться в публікації Business Insider, яка описує ще неопубліковану книгу Майкла Вольфа «Зсув: Останні дні президентства Трампа», передає Укрінформ.

«Джуліані, як вважав багато хто в оточенні Трампа, завжди був напідпитку, - наводить видання уривки з монографії Вольфа. - Багато хто вважав, що у нього почалася деменція: проблеми з фокусуванням уваги, пам'яттю, прості логічні збої».

Крім того, зауважується, що де з’являвся Джуліані, там зазвичай виникали бардак у паперах, дезорганізація файлів, а також технічні злами.

Читайте також: Вашингтон услід за Нью-Йорком призупинив адвокатську ліцензію Джуліані

У книзі зазначається, що радники Трампа докладали всіх зусиль, щоби обмежити доступ Джуліані до президента – після того, як він допустився грубих помилок з розслідуванням Роберта Мюллера, а також під час першого імпічменту Трампа.

«У Західному крилі (Білого дому – ред.) царювало не просто занепокоєння щодо Руді, а глибока образа й навіть ненависть до нього», - підкреслюється в книзі.

Читайте також: Друзі Джуліані фінансово допоможуть йому із витратами на суди

З усім тим, попри всі зусилля помічники Трампа не змогли заборонити Джуліані з'являтися в Білому домі, і той часто користувався необмеженим доступом до Овального кабінету. Він, як пише Вольф, був готовий говорити Трампу, що той може робити не тільки те, що хотів би, але навіть, більше.

Читайте також: Причетні до «справи Джуліані» та Burisma мають самі розповісти про свої маніпуляції – Подоляк

Нагадаємо: Руді Джуліані, який свого часу був мером Нью-Йорку, впродовж каденції Дональда Трампа був у нього особистим адвокатом. Зараз проти нього ведуться розслідування. Влада штату Нью-Йорк, а також міста Вашингтон округу Колумбія, позбавили Джуліані адвокатських ліцензій.

Фото: @ABCWorldNews

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-