Обвал будинку у Маямі: кількість жертв зросла до 64

Обвал будинку у Маямі: кількість жертв зросла до 64

Укрінформ
Кількість загиблих під завалами 12-поверхового житлового будинку в окрузі Маямі-Дейд, штат Флорида, збільшилася до 64 осіб.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це пише Reuters.

Зазначається, що у четвер рятувальники витягнули з-під завалів тіла ще 10 людей. Крім того, безвісти зниклими вважають 76 людей.

“Кількість зниклих може змінитися, оскільки досі залишається вірогідність того, що не всі з них були у будівлі, коли вона раптово обвалилася”, - йдеться у матеріалі.

Читайте також: Шансів вижити немає: у Маямі зупинили пошукову операцію після обвалу будинку

Хоча в четвер пошуки тих, хто вижив під час обвалу, припинилися, рятувальники заявили, що продовжують розбирати завали, поки не знайдуть усі тіла.

“Швидкість знаходження загиблих зросла після того, як вихідними була знесена вціліла секція будівлі, що дозволило більший доступ до руїн та ширше використання важкої техніки”, - стверджує Reuters.

Читайте також: У Маямі знесли вцілілу частину будинку, що обвалився

Як повідомляв Укрінформ, в ніч проти 24 червня в містечку Серфсайд в окрузі Маямі-Дейд (штат Флорида, США) обвалилася частина 12-поверхового житлового будинку. Серед зниклих безвісти, які, найімовірніше, перебували у будівлі, - громадяни щонайменше дев'яти країн, зокрема США, РФ, Ізраїлю та шести латиноамериканських держав.

Фото: Sam Navarro, USA TODAY NETWORK

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-