Коронакриза відправила у відставку 12 міністрів в Індії

Коронакриза відправила у відставку 12 міністрів в Індії

Укрінформ
В Індії відразу 12 міністрів склали повноваження в межах масштабних кадрових перестановок в уряді прем'єр-міністра Нарендри Моді на тлі критики щодо поширення пандемії COVID-19 та нестабільної економічної ситуації в країні.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на ВВС.

Серед тих, хто пішов у відставку, були міністр охорони здоров'я Харш Вардхан та міністр юстиції та інформаційних технологій Раві Шанкар Прасад.

Главою МОЗ призначено Мансуха Мандавію.

Читайте також: Першу смерть від штаму Delta Plus зафіксували в Індії

Загалом прем'єр-міністр Нарендра Моді залучив до свого кабінету 36 нових міністрів у межах найбільших перестановок в уряді від часу його приходу до влади у 2014 році.

Уряд Моді зазнав різкої критики за хаотичне розгортання загальнонаціональної кампанії імунізації, яка, на думку експертів, посилила наслідки другої хвилі коронавірусу, що забрала життя сотень тисяч людей.

Читайте також: В Індії тисячам людей ввели фізрозчин замість COVID-вакцини

Індія посідає друге місце у світовій статистиці щодо кількості інфікованих коронавірусом - на цей час у країні виявлено 30 709 557 випадків зараження, з них 405 057 летальних.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Worldometer, у світі виявлено 185 851 275 випадків COVID-19, зокрема 4 017 807 летальних, одужало 170 091 707 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-