В Іраку ракетами обстріляли авіабазу з військовими США, є поранені

В Іраку ракетами обстріляли авіабазу з військовими США, є поранені

Фото
Укрінформ
Щонайменше 14 ракет влучили в іракську авіабазу, на якій розміщуються американські та інші міжнародні сили, внаслідок чого двоє осіб зазнали легких поранень.

Про це заявила коаліція під керівництвом США, повідомляє Укрінформ з посиланням на Reuters.

Ракетний обстріл вразив авіаційну базу Ейн аль-Асад на заході Іраку, заявив представник коаліції полковник армії США Вейн Маротто.

Зазначається, що ракети приземлилися як на саму базу, так і на її периметр.

Читайте також: Штати завдали авіаударів по цілях в Іраку та Сирії

За словами джерел іракських військових, ракетна установка, закріплена на задній частині вантажівки, була використана під час атаки в середу на авіабазу Ейн аль-Асад і була знайдена на сільськогосподарських угіддях поблизу.

На даний момент жодна з організацій не взяла відповідальність за цей напад, що став черговим у серії нещодавніх нападів проти американських військ або районів, де вони діють в Іраку та Сирії.

У вівторок безпілотник атакував аеропорт Ербіль на півночі Іраку, поціливши в американську базу на території аеропорту. У понеділок три ракети також приземлилися на базі Ейн аль-Асад, не спричинивши жертв.

Іран заперечує звинувачення США у підтримці нападів на американські сили в Іраку та Сирії, одночасно засуджуючи авіаудари США по бойовиках, яких підтримує Іран.

Фото: Twitter SecMedCell

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-