Маск розбагатів за тиждень майже на $10 мільярдів – Forbes

Маск розбагатів за тиждень майже на $10 мільярдів – Forbes

Укрінформ
Статки американського мільярдера Ілона Маска зросли на 9,9 млрд доларів за підсумками минулого тижня за версією Forbes Real-Time.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на видання.

Як зазначається, Маск з 165,9 млрд доларів посідає у списку мільярдерів третє місце. Акції Tesla зросли на 9% у середу та четвер, а загалом за тиждень – на 7,8%.

Причиною такого зростання акцій видання пов’язує те, що Білий дім і сенатори демократичної і республіканської партій США минулого тижня досягли попередньої угоди про "інфраструктурний пакет" на приблизно 1,2 трлн доларів.

Читайте також: Компанія Маска планує восени покрити весь світ супутниковим інтернетом

Він покликаний модернізувати інфраструктуру країни, що дозволить ремонтувати дороги і мости та інвестувати в чисту енергетику майбутнього. Пакет включає витрати в розмірі 15 мільярдів доларів на національну мережу з 500 тис. зарядних станцій для електромобілів, а також електрифікацію шкільних автобусів та транзитних автобусів у США.

Читайте також: За час пандемії у світі значно побільшало мільйонерів

Як повідомляв Укрінформ, у травні гендиректор компаній Tesla й SpaceX Ілон Маск опустився на третю сходинку у рейтингу найзаможніших людей світу за версією Bloomberg після серії хаотичних твітів про можливий продаж запасів найпопулярнішої криптовалюти Bitcoin.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-