У Росії на полюванні зник чиновник, відповідальний за лікування Навального в Омську

У Росії на полюванні зник чиновник, відповідальний за лікування Навального в Омську

Укрінформ
На півночі Омської області під час полювання зник глава омського регіонального МОЗ Олександр Мураховський. Його розшукують другу добу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Інтерфакс.

"Раніше в пресслужбі УМВС Росії по регіону розповіли, що напередодні в поліцію надійшло повідомлення про те, що в селі Поспелово Большеуковського району з мисливської бази на квадроциклі в ліс поїхав житель Омська 1971 року народження. Близько доби знайомі зниклого робили самостійні спроби знайти чоловіка, після чого повідомили про те, що трапилося, в поліцію ", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У центрі Берліна встановили велетенську «скульптуру» - Навальний б'є Путіна

Інформоване джерело сказало Інтерфаксу, що мова йде про міністра регіонального охорони здоров'я Олександра Мураховського.

Як задзначили в регіональному УМВС, на даний час в пошуках задіяно особовий склад пункту поліції "Большеуковський", співробітники Росгвардіі, мисливські інспектори і місцеві жителі. Зазначається, що вони значно ускладнюються важкопрохідністю місцевості, наявністю заболочених ділянок.

Читайте також: Керівник штабів Навального заявив про їх офіційний розпуск

За повідомленнях ЗМІ, недподалік місця, де виявили квадроцикл зниклого безвісти Мураховського, помітили двох ведмедів.

Раніше Мураховський був головлікарем омської лікарні швидкої медичної допомоги №1 (ЛШМД-1), в якій лікували опозиціонера Олексія Навального.

Як повідомлялося, російському опозиціонеру стало зле під час польоту з Томська в Москву, він був терміново госпіталізований 20 серпня в лікарню Омська після втрати свідомості.

Німецькі фахівці підтвердили факт отруєння опозиціонера нервово-паралітичною речовиною групи «Новічок».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-