Робота в офісах та туризм: влада Нью-Йорка допоможе місту оговтатися від пандемії

Робота в офісах та туризм: влада Нью-Йорка допоможе місту оговтатися від пандемії

Укрінформ
Мерія Нью-Йорка розгорнула кампанію з повернення працівників до роботи в офісах у ділових районах Мангеттена та з відновлення туризму в місті.

Передає власний кореспондент Укрінформу у Нью-Йорку.

Департамент поліції міста, за даними «Волл стріт джорнал», має намір посилити патрулювання на Мангеттені, оскільки керівники бізнесу скаржаться, що під час пандемії значно зросли злочинність, зокрема пограбування та викрадення автомобілів, вживання наркотиків і вандалізм. Біля закладів харчування багато бездомних.

У травні новий підрозділ поліції Нью-Йорка розпочне співпрацю з бізнесом для виявлення районів, які потребують додаткового патрулювання. Відділ також реагуватиме на запити людей, які переживають емоційний стрес, та співпрацюватимуть з міськими службами безхатьків.

Читайте також: Психолог не радить працювати у ліжку на «дистанційці»

У пресслужбі мерії Нью-Йорка пояснили, що соціальні служби беруть на себе ініціативу з інформаційно-роз’яснювальної роботи, а спеціально створений новий підрозділ поліції «допомагатиме в усьому, що потрібно міським працівникам». «Пандемія призвела до безпрецедентного переміщення та економічної незахищеності, і потрібні всі зусилля команди, щоб допомогти нам усім відновитися», - цитує видання речника мера.

Читайте також: ЗМІ: Пандемія започаткувала новий тренд у роботі та відпочинку – Workation

Минулого місяця мер Білл де Блазіо заявив, що працівники міської влади почнуть повертатися до своїх офісів у травні. Водночас більшість компаній на Манхеттені працюють дистанційно. Де Блазіо зазначив, що вважає приватний сектор міста важливим для відновлення економіки міста, і закликав бізнес повертати працівників до офісів.

«Я однозначно думаю, що людям час повертатися», - заявив він в одному з інтерв’ю по радіо.

Міська влада також оголосила, що розпочинає кампанію з відродження туризму, який стрімко впав під час пандемії.

Як повідомлялося, повний курс вакцинації проти коронавірусу вже пройшли щонайменше 100 мільйонів дорослих жителів Сполучених Штатів Америки.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-