У Лондоні сталися сутички на акціях протесту через карантин, є постраждалі

У Лондоні сталися сутички на акціях протесту через карантин, є постраждалі

Фото, відео
Укрінформ
Вісім поліцейських були поранені в результаті спалаху насильства під час акції протесту проти коронавірусних правил ізоляції у центрі Лондона.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Independent.

На демонстрації проти коронавірусних обмежень у британській столиці в суботу зібралися близько десяти тисяч осіб. Протестувальники, більшість з яких не закривали обличчя коли несли знаки і марширували по Лондону, скандували «свобода» і «зніми маску».

Коли столична поліція намагалася розігнати натовп у Гайд-парку в кінці демонстрації, деякі протестувальники почали кидати пляшки. На фотографіях, розміщених у соціальних мережах, було зафіксовано жінку-поліцейського з кровотечею на голові через поріз і чоловіка-поліцейського з порізом на лобі.

У Лондоні сутички на акціях протесту, є постраждалі / Фото: WENN

П'ятеро людей було заарештовано за правопорушення, в тому числі за напад на поліцію.

Як нагадує видання, в середині квітня Англія послабила обмеження на зібрання, дозволивши групам з шести осіб або двох сімей зустрічатися на вулиці. Обмеження на збори в приміщенні і на міжнародні поїздки будуть зняті не раніше середини травня.

Заключний етап плану дій Англії з виведення з карантину заплановано не раніше червня, і в ньому буде знято обмеження на роботу підприємств і дозволено відкриття нічних клубів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-