Держдеп США викликав «на килим» тимчасового повіреного РФ

Держдеп США викликав «на килим» тимчасового повіреного РФ

Укрінформ
Тимчасового повіреного у справах РФ у США викликали до Державного департаменту у зв'язку з останніми подіями у Чехії та дестабілізуючими діями РФ.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у Твітері Бюро Держдепу у справах Європи та Євразії.

"Сьогодні Державний департамент викликав тимчасового повіреного у справах РФ, щоб висловити занепокоєння дестабілізуючими діями, які Росія продовжує чинити в межах євроатлантичного простору, зокрема на території країн Альянсу (НАТО - ред.) та продемонструвати нашу повну підтримку Республіці Чехія", - йдеться у дописі.

Як повідомлялося, Держдепартамент США висловив глибоку стурбованість у зв'язку з рішенням РФ закрити три райони Чорного моря для іноземних кораблів та суден. Представник зовнішньополітичного відомства Нед Прайс назвав його черговою спробою «ескалації кампанії з дестабілізації ситуації в Україні».

Читайте також: Росія закрила три райони Чорного моря для іноземних кораблів

17 квітня уряд Чехії оголосив про видворення 18 співробітників російських спецслужб, які працювали під дипломатичним прикриттям у посольстві РФ у Празі, через причетність агентів ГРУ до вибухів на складах боєприпасів у Врбетицях 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-