Канада збільшить бюджет міжнародної допомоги

Канада збільшить бюджет міжнародної допомоги

Укрінформ
Упродовж нинішнього року Канада додатково виділить на програми міжнародної допомоги 165 млн канадських доларів (близько 132 млн дол. США).

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це йдеться у проєкті державного бюджету Канади, внесеного на розгляд парламенту.

“У Бюджеті-2021 пропонується додатково виділити МЗС 165 млн канадських доларів протягом 2021-2022 рр на надання міжнародної гуманітарної допомоги для порятунку життів та полегшення страждань унаслідок конфліктів, продовольчої небезпеки та інших криз у країнах, що розвиваються”, - стверджується у документі.

Читайте також: Канада припиняє авіасполучення з Індією через «штами коронавірусу, які викликають занепокоєння»

Зазначається, що ці кошти “будуть використані надійними гуманітарними партнерами для надання заснованої на потребах та гендернокоректної допомоги у вразливих країнах, які страждають від тривалих криз”.

Окрім цього, протягом наступних трьох років Канада виділить 288,3 млн канадських дол. (близько 230 млн дол. США) на реагування на кризу рохінджа у М’янмі та 80,3 млн канадських дол. (близько 64 млн дол. США) - на допомогу мігрантам й біженцям з Венесуели.

“Ці кошти дозволять Канаді допомогти зменшити людські страждання, незаконну міграцію та загрози безпеці у регіоні, водночас покращивши інтеграцію біженців й мігрантів у громади, які їх прийняли”, - наголошується у бюджеті.

Читайте також: Канада значно зменшить шкідливі викиди в атмосферу у цьому десятиріччі - Трюдо

Загалом упродовж наступних п’яти років бюджет міжнародної допомоги Канади має зрости на 1,4 млрд канадських дол. (близько 1,1 млрд дол. США).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-