Туреччина запроваджує триденний локдаун

Туреччина запроваджує триденний локдаун

Укрінформ
У Туреччині з 19.00 сьогодні до 05.00 понеділка, 26 квітня, введуть комендантську годину, яка передбачає заборону виходу з дому, окрім як для відвідання магазинів у пішій доступності від дому, у визначені години роботи.

Про це повідомляє власкор Укрінформу з посиланням на циркуляр МВС Туреччини.

«Оскільки 23 квітня є офіційним святом, Днем національного суверенітету та захисту дітей, спеціальна комендантська година розпочнеться о 19.00 у четвер, 22 квітня. Комендантська година триватиме всю п’ятницю, суботу та неділю, завершиться о 05.00 у понеділок, 26 квітня», - йдеться у циркулярі.

Жодних масових святкувань 23 квітня проводитися не буде, окрім церемоній покладання квітів з обмеженою кількістю учасників.

Комендантська година передбачає обмеження міжміських поїздок, продуктові магазини працюватимуть з 10.00 до 17.00. Відвідувати їх дозволено без застосування авто, у пішій доступності від місця проживання.

За останню добу в Туреччині було виявлено майже 62 тис. нових випадків інфікування. 362 людини померли, 52,2 тис. одужали.

Читайте також: У США 80% країн світу назвали небажаними для туризму

Як повідомляв Укрінформ, локдаун в країні було посилено з 14 квітня у зв’язку із значним зростанням нових випадків інфікування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-