В Індії через витік кисню померли десятки пацієнтів із коронавірусом на ШВЛ

В Індії через витік кисню померли десятки пацієнтів із коронавірусом на ШВЛ

Відео
Укрінформ
У зв’язку з перебоями в надходженні медичного кисню в лікарні індійського штату Махараштра загинули щонайменше 24 пацієнти з COVID-19, які були на штучній вентиляції легень.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє NDTV.

Зазначається, що в цій лікарні стався витік кисню з цистерни. Подача кисню пацієнтам була призупинена приблизно на пів години.

Померлі були підключені до апаратів штучної вентиляції легень і потребували постійної подачі кисню під тиском. У лікарні на мить аварії перебувало близько 150 кисневозалежних пацієнтів.

Читайте також: COVID-рекорд в Індії: за добу помер 1 761 хворий

Махараштра - найбільш постраждалий від останньої хвилі коронавірусу штат Індії. На цей регіон припадає більш ніж чверть випадків інфікування, що реєструються щодня.

Як передавав Укрінформ, в Індії цього вівторка повідомили про найвищу кількість смертей за добу внаслідок коронавірусу - 1 761. Таким чином загальна кількість летальних випадків, спричинених COVID-19, сягнула 180 530. Експерти вважають, що фактична кількість смертей в Індії набагато більша за офіційну статистику.

Минулого понеділка сотні тисяч прихильників індуїзму зібралися, щоб провести священне купання в річці Ганг в Індії, незважаючи на те, що в країні зафіксований найвищий у світі приріст нових заражень коронавірусом.

Читайте також: Два найбільших міста в Індії запроваджують жорсткий карантин

Варто також додати, що за загальним числом зафіксованих випадків коронавірусу Індія займає друге у світі місце після США. Мова йде про 15 731 566 випадків станом на 21 квітня.

Згідно з даними Worldometer, у світі від початку пандемії виявлено 143 833 521 випадок COVID-19, зокрема 3 061 808 летальних, одужали 122 129 463 особи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-