Столиця Індії вводить жорсткий локдаун

Столиця Індії вводить жорсткий локдаун

Укрінформ
Влада столиці Індії Делі запровадила в понеділок тижневий жорсткий локдаун з огляду на рекордний приріст нових випадків зараження коронавірусом та перевантаженість медичної системи міста. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

Працювати в умовах локдауну будуть лише урядові установи та основні служби, такі як лікарні, аптеки, а також продуктові магазини.

Індійський уряд переконаний, що такий крок допоможе збільшити кількість вільних лікарняних ліжок у Делі.

Читайте також: Два найбільших міста в Індії запроваджують жорсткий карантин

Слід наголосити, що в Делі цієї неділі повідомили про найвищий одноденний сплеск захворюваності за весь час пандемії - 24 462 випадки.

З початку квітня Індія потерпає від дуже серйозної другої хвилі пандемії COVID-19.

Як передавав Укрінформ, минулого понеділка сотні тисяч прихильників індуїзму зібралися, щоб провести священне купання в річці Ганг в Індії, незважаючи на те, що в країні зафіксований найвищий у світі приріст нових заражень коронавірусом.

Читайте також: В Індії за добу – понад 200 тисяч випадків коронавірусу, найбільше з початку пандемії

Варто також додати, що за загальним числом зафіксованих випадків коронавірусу Індія займає друге в світі місте після США. Мова йде про 15 061 919 випадків станом на 19 квітня.

За даними Worldometer, у світі від початку пандемії підтверджено 142 102 259 випадків COVID-19, зокрема 3 035 109 летальних, одужало 120 658 995 людей.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-