Навального перевели у лікарню для засуджених

Навального перевели у лікарню для засуджених

Укрінформ
Російського опозиційного політика Олексія Навального перевели у стаціонар обласної лікарні для засуджених, розташованої на території колонії суворого режиму у Владимирі.

Про це повідомило регіональне управління ФСВП, передає Укрінформ.

«Комісією лікарів ФКУЗ МСЧ-33 ФСВП Росії було прийнято рішення про переведення О. Навального у стаціонар обласної лікарні для засуджених, що розташовується на території ІК-3 УФСВП Росії по Владимирській області, яка, в тому числі, спеціалізується на динамічному спостереженні за такими пацієнтами», - йдеться в повідомленні.

У відомстві заявили, що в даний час стан здоров'я Навального «оцінюється як задовільний, щодня його оглядає лікар-терапевт, за згодою пацієнта йому призначена вітамінна терапія».

Читайте також: ЄС закликав Росію негайно допустити до Навального лікарів, яким той довіряє

ІК-3 - колонія суворого режиму, вона знаходиться у Владимирі.

Як повідомлялося, 31 березня Олексій Навальний оголосив голодування в колонії. Він скаржився на болі у спині і ногах і вимагав кваліфікованої медичної допомоги.

8 квітня 79 європейських політиків від 17 країн ЄС підписали спільну заяву з вимогою до російської влади негайно допустити незалежних лікарів до Навального, а також звільнити політика з в'язниці. Відкриті листи на адресу президента РФ Володимира Путіна з вимогою допустити лікарів до Навального опублікували депутати регіональних російських парламентів і західні діячі мистецтв.

Читайте також: Прихильники Навального анонсували всеросійський мітинг на його підтримку

17 квітня лікарі Навального опублікували в соцмережах результати його аналізів крові і назвали стан політика критичним.

Фото: ЕРА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-