Прихильники Навального анонсували всеросійський мітинг на його підтримку

Прихильники Навального анонсували всеросійський мітинг на його підтримку

Відео
Укрінформ
Співробітники російського Фонду боротьби з корупцією Іван Жданов і Леонід Волков оголосили на 21 квітня мітинг на підтримку Олексія Навального, який продовжує голодування у колонії.

Відповідну заяву розміщено на сайті Навального, передає Укрінформ.

«Існують обставини, в яких треба діяти швидко, інакше станеться непоправне. Ми прийняли рішення не чекати зібрання 500 тисяч осіб на нашому сайті. Події розвиваються занадто стрімко і занадто погано. Чекати й відкладати більше не можна. Екстремальна ситуація потребує екстремальних рішень. Ми оголошуємо мітинг зараз. Середа, 21 квітня, 19.00, центральні площі російських міст», - ідеться у зверненні.

У березні співробітники ФБК створили сайт «Свободу Навальному!». З його допомогою команда політика планувала зібрати 500 тисяч охочих вийти на мітинг на його підтримку. Нині на сайті зареєструвалося понад 450 тисяч осіб.

Як повідомлялося, 31 березня Олексій Навальний оголосив голодування в колонії. Він вимагає кваліфікованої медичної допомоги у звязку з болями у спині та ногах.

Читайте також: Радник Байдена попередив Росію про тяжкі наслідки, якщо Навальний помре

8 квітня 79 депутатів Європарламенту від 17 країн підписали спільну заяву з вимогою до російської влади негайно допустити незалежних лікарів до Навального, а також звільнити політика з в'язниці. Відкриті листи на адресу президента РФ Путіна з вимогою допустити лікарів до Навального оприлюднили депутати регіональних російських парламентів і діячі мистецтв Заходу. У суботу лікарі опублікували в соцмережах результати аналізів крові Навального та назвали його стан критичним.

Фото: EPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-