Королева Єлизавета II заборонила одягати військову форму на похорон чоловіка – ЗМІ

Королева Єлизавета II заборонила одягати військову форму на похорон чоловіка – ЗМІ

Укрінформ
Королева Великої Британії Єлизавета II зобов’язала членів королівської сім'ї замість традиційної військової форми вдягнути на похорон свого чоловіка герцога Единбурзького Філіпа траурний одяг.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Daily Mail із посиланням на власні джерела.

Зазначається, що королеві довелося змінити традицію через те, що її син Ендрю та онук принц Гаррі через офіційне складання королівських обов’язків були позбавлені військових звань та не можуть носити військову форму.

Традиційно на таких офіційних подіях члени королівської родини носять військову форму із почесними відзнаками.

36-річний принц Гаррі, як відомо, склав основні обов’язки, пов’язані з королівською сім'єю Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, а також повернув почесні військові звання і королівські патронати герцога у зв’язку з переїздом із дружиною Меган Маркл до Канади, а потім до США.

Читайте також: Єлизавета II повернулася до королівських обов'язків

61-річний принц Ендрю склав свої королівські обов’язки через зв’язки зі скандально відомим американським фінансистом Джеффрі Епштейном.

Як повідомляв Укрінформ, принц Філіп помер 9 квітня у віці 99 років, не доживши два місяці до свого 100-річчя. Похорон чоловіка королеви Єлизавети II відбудеться 17 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-