Pfizer збільшила виробництво COVID-вакцини

Pfizer збільшила виробництво COVID-вакцини

Укрінформ
Гендиректор американської корпорації Pfizer Альберт Бурла заявив про готовність до кінця травня надати Сполученим Штатам на 10% більше доз вакцини, ніж було погоджено раніше.

Як передає Укрінформ, про це він написав у Твітері.

«Pfizer збільшив виробництво вакцини від COVID-19 і зможе забезпечити для США на 10% більше доз до кінця травня, ніж було погоджено раніше (загалом 220 мільйонів доз), а також виготовити 300 мільйонів доз, про що було домовлено, на два тижні раніше, а не в кінці липня. Діємо разом у боротьбі з COVID-19!”, - написав він.

Як повідомлялося, раніше уряд США та Pfizer домовлялися про виготовлення 200 мільйонів доз препарату до кінця травня.

Читайте також: Україна очікує поставку вакцини Pfizer у рамках COVAX цього тижня

Як повідомляв Укрінформ, 24 березня Президент США Джо Байден висловив упевненість, що до кінця травня Сполучені Штати матимуть 600 мільйонів доз вакцини проти COVID-19, що дозволить повністю охопити потреби вакцинації населення.

Водночас, міністр охорони здоров'я України Максим Степанов заявив, що очікує на поставку 117 тис. доз вакцини Pfizer у рамках механізму COVAX до 18 квітня.

Всього від початку вакцинальної кампанії було щеплено 388 401 українця, з них завершили вакцинацію (отримали 2 дози) 5 осіб.

Фото: Global Look Press/Aurelien Morissard

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-