У Китаї відкрили гарячу лінію для скарг на критиків Компартії

У Китаї відкрили гарячу лінію для скарг на критиків Компартії

Укрінформ
Регулятор з питань кіберпростору КНР запустив гарячу лінію, де можна поскаржитися на тих, хто критикує правлячу в країні Комуністичну партію та її історію.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє агенція Reuters.

Таким чином комуністична влада Пекіна прагне розправитися з «історичними нігілістами» напередодні сторіччя КПК, що відзначатимуть в країні влітку цього року.

Гаряча лінія дозволяє людям повідомляти про користувачів соціальних мереж, які "спотворюють" історію партії, "нападають" на її керівництво та політику, "ганьблять" національних героїв та "заперечують досконалість передової соціалістичної культури" в інтернеті, йдеться у повідомленні китайського Регулятора з питань кіберпростору (CAC).

Читайте також: Китай запустив супутник для дослідження космосу

"Ми сподіваємось, що більшість користувачів Інтернет будуть активно відігравати свою роль у контролі суспільства... та з ентузіазмом повідомлятимуть про шкідливу інформацію", - зазначили китайські чиновники.

Як повідомляв Укрінформ, китайська влада дала розпорядження місцевим медіа максимально обмежувати новинне покриття церемонії вручення Оскара цього року через присутність в одній з номінацій фільму про протести в Гонконзі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-