Корея поновила щеплення людей молодших за 60 вакциною від AstraZeneca

Корея поновила щеплення людей молодших за 60 вакциною від AstraZeneca

Укрінформ
Південна Корея поновила введення вакцини від коронавірусу AstraZeneca людям у віці від 30 до 60 років. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє АР.

Минулого тижня Південна Корея призупинила використання вакцини AstraZeneca для осіб у віці 60 років і молодше в очікуванні результатів перевірки Європейського агентства лікарських засобів.

Пославшись на дослідження, що показують, що переваги вакцини переважують ризик побічних ефектів, корейський уряд вирішив повернути вакцину в оборот.

Однак людей у ​​віці 30 років і молодше не вакцинуватимуть вакциною AstraZeneca, оскільки влада Великої Британії рекомендували використовувати альтернативні вакцини для цієї вікової групи.

Читайте також: Компанія AstraZeneca підтвердила затримку з поставкою вакцини до країн ЄС

Як повідомлялося, Європейське агентство з лікарських засобів (ЕМА) заявляло, що за підсумками наукового аналізу всіх випадків ускладнень після вакцинації препаратом AstraZeneca фахівці прийшли до висновку, що згущення крові і зафіксовані випадки тромбоемболії не пов'язані із застосуванням вакцини, вона безпечна для використання і ефективна проти коронавірусної інфекції.

У світі зафіксували 136 130 747 випадків інфікування коронавірусом. Зокрема виявлено 2 941 270 летальних випадків, одужали 109 515 652 особи.

Фото: scanpix

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-