У Відні на карантинному протесті виписали сотні штрафів, є затримані

У Відні на карантинному протесті виписали сотні штрафів, є затримані

Фото
Укрінформ
Під час суботньої акції протесту проти карантинних обмежень у Відні поліція затримала 15 правопорушників та склала 649 актів про правопорушення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у неділю австрійський суспільний телерадіомовник ORF.

"За даними поліції, у суботу під час демонстрації проти урядової політики у зв’язку з коронавірусом відбулося 15 затримань та складено 649 актів про правопорушення", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, було складено 38 актів про кримінальні правопорушення. Також виписано майже 500 штрафів через порушення обмежувальних заходів для боротьби з пандемією коронавірусу (недотримання дистанції та неносіння масок).

Всього в акції протесту взяли участь близько 3 тис. осіб. Окремі її учасники поводили себе агресивно, відбулися сутички за поліцією. У 14 випадках поліцейські використовували перцевий спрей для вгамування особливо агресивних демонстрантів.

У результаті сутичок травми отримали четверо правоохоронців, також пошкоджено два службових автомобілі.

Читайте також: Європою прокотилася хвиля протестів через карантин, десятки людей заарештували

Як повідомляв Укрінформ, масова акція протесту проти вжитих урядом заходів для стримування епідемії коронавірусу пройшла у Відні 6 березня. Участь у ній взяли близько 10-15 тис. осіб. Демонстранти тоді прорвали кордон поліції та пройшли центром міста, вимагаючи відставки канцлера Себастіана Курца. Поліція тоді склала протоколи про адмпорушення щодо 3 тис. учасників акції.

Фото: Austria Presse Agentur

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-