Європарламент може посилити санкції проти Росії - ЗМІ

Європарламент може посилити санкції проти Росії - ЗМІ

Укрінформ
Голова Європейської народної партії в Європейському парламенті Манфред Вебер заявив про необхідність посилити європейські та американські санкції щодо Росії через ескалацію на сході України та ситуацію з політв'язнем Навальним.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на німецьке видання OOZ.

Вебер зазначив, що Росія повернулася до курсу ведення небезпечних провокацій на Донбасі, а передбачуване переміщення військ до кордону України - це випробування для Заходу.

"Час дозованих санкцій у такому разі мине. Масштабне заморожування рахунків олігархів або відключення Росії від SWIFT повинні стати реальними варіантами в разі ескалації", - заявив Вебер.

Читайте також: Росія відмовилася пояснювати в ОБСЄ причини нарощування військ біля українського кордону

Раніше декілька європейських країн, а також США висловили стурбованість з приводу повідомлень про переміщення російських військ поблизу кордонів України.

Читайте також: Німецькі депутати звинуватили Росію в навмисних тортурах Навального

Як раніше повідомляло агентство, Адміністрація Байдена завершила перевірку ймовірного втручання Росії у вибори у США та участі в кібератаці на державні органи Сполучених Штатів. Отримані розвіддані можуть стати підґрунтям для можливих дій у відповідь – таких, як запровадження санкцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-