COVID-вакцинація до кінця березня зберегла життя 10 тисячам британців

COVID-вакцинація до кінця березня зберегла життя 10 тисячам британців

Укрінформ
Швидка вакцинація населення Великої Британії від коронавірусу попередила понад десять тисяч смертей людей віком від 60 років станом на кінець березня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters із посиланням на дослідження британської організації з громадського здоров'я Public Health England.

У дослідженні зазначається, що з 8 грудня по кінець березня, коли у Великій Британії почали програму швидкої імунізації від COVID-19, людям віком від 60 років було введено понад 15 мільйонів доз вакцини від коронавірусу, що, за оцінкою експертів організації, попередило 10 400 смертей.

В аналізі порівнювалася фактична кількість смертей від коронавірусу у період до березня з очікуваною кількістю летальних випадків, якби на той час не була організована програма імунізації.

Читайте також: Британцям «дали добро» на літні відпустки за кордоном – міністр

Як повідомлялося, у березні Велика Британія пришвидшила вакцинацію від коронавірусної хвороби. Загалом, майже 32 мільйони британців уже отримали одну дозу вакцини, водночас понад 6 мільйонів уже щепилися двома дозами.

Як повідомляв Укрінформ із посиланням на Worldometer, у світі станом на ранок 9 квітня зафіксували 134 525 543 випадки зараження коронавірусом. Зокрема, виявлено 2 915 012 летальних випадків, одужали 108 327 772 особи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-