Кім Чен Ин назвав ситуацію в КНДР найгіршою в історії

Кім Чен Ин назвав ситуацію в КНДР найгіршою в історії

Укрінформ
Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин на конференції секретарів осередків Трудової партії Кореї заявив, що ситуація у країні найгірша, ніж будь-коли в історії.

Про це повідомляє Sky News, посилаючись на Корейське центральне інформагентство, передає Укрінформ.

"Поліпшення рівня життя людей... навіть у найгіршій ситуації, коли нам доводиться долати безпрецедентно численні виклики, залежить від ролі, яку відіграють осередки, низові організації партії", - сказав лідер КНДР.

Кім закликав партійців зміцнити ядерний "стримувальний фактор" на фоні тиску США та прийняти новий п'ятирічний план розвитку.

Він також розкритикував базові партійні осередки за "недоліки", які, на його думку, слід негайно виправити, щоб забезпечити її "здоровий і стійкий" розвиток.

Партійні осередки складаються з 5-30 членів і слугують найменшими одиницями партійної влади, які контролюють роботу і життя на заводах та інших місцях.

Читайте також: Японія продовжила санкції проти КНДР

Як пише видання, наразі економіка країни, і так підірвана десятиліттями неефективного керування та санкціями США, зазнає ще й впливу від коронавірусних обмежень.

Водночас КНДР відкидає пропозицію адміністрації президента США Джо Байдена на переговори, заявляючи, що Вашингтон спочатку має відкинути свою "ворожу" політику.

Як повідомляв Укрінформ, КНДР припинила транспортне сполучення з усіма країнами через коронавірус на початку минулого року.

За офіційними даними, у країні не зафіксовано жодного випадку COVID-19 від початку пандемії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-