У США вакцину отримали 150 мільйонів осіб – Білий дім

У США вакцину отримали 150 мільйонів осіб – Білий дім

Укрінформ
Щонайменше 150 мільйонів людей у США отримали як мінімум одну дозу вакцини від коронавірусу і впродовж наступних двох тижнів американська адміністрація планує забезпечити кожного дорослого в країні можливістю отримати щеплення.

Про це заявила у вівторок під час пресбрифінгу в Вашингтоні речниця президента США Джен Псакі, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Президент офіційно оголосить сьогодні ввечері, що ми досягли показника 150 мільйонів щеплень з початку нашої роботи, і що до 19 квітня всі дорослі американці матимуть змогу отримати вакцину», - зауважила Псакі.

Планується, що Джо Байден зробить офіційну заяву в вівторок під час відвідування місця вакцинації в Александрії, штат Вірджинія.

Читайте також: У Канаді почалася третя хвиля пандемії - Трюдо

Як повідомила представниця адміністрації, це не означає, що до зазначеної дати всі матимуть щеплення, однак усі отримають можливість вакцинуватися біля свого місця проживання. «Це означає, що всі зможуть прийти до місцевої аптеки, центру громадського здоров'я, мобільного пункту вакцинації, стаціонарного місця вакцинації до цієї дати», - зазначила речниця Білого дому.

Як повідомляв Укрінформ, у березні президент США Джо Байден оголосив нову мету для своєї команди щодо суттєвого прискорення темпів щеплень від COVID-19 та розгортання додаткових пунктів вакцинації по всіх Сполучених Штатах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-