На Тайвані зійшов з рейок потяг, щонайменше 36 загиблих

На Тайвані зійшов з рейок потяг, щонайменше 36 загиблих

Фото
Укрінформ
На Тайвані при в’їзді в гірський тунель Дацин пасажирський потяг зійшов з рейок, в результаті чого щонайменше 36 осіб загинули, ще 72 людини отримали поранення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Зазначається, що потяг, який перевозив 350 пасажирів, переважно туристів, прямував з адміністративного центру Тайваню Тайбея в місто Тайтун у південно-східній частині острова.

За попередніми даними, на рейки скотилася вантажівка, яка була неправильно припаркована на схилі над залізницею. В результаті потяг врізався у вантажівку та зійшов з рейок під час прямування через тунель. Деякі вагони врізалися в стіни тунелю.

Рятувальники евакуювали від 80 до 100 осіб з перших чотирьох вагонів, а 5-8 вагони дуже деформувалися, тому до них важко отримати доступ, йдеться у повідомленні.

Кількість жертв та поранених може зрости.

Читайте також: Поліція з’ясовує, чому під Запоріжжям зійшов з рейок Інтерсіті

Як повідомляв Укрінформ, два пасажирські потяги зіткнулися в п'ятницю у єгипетській провінції Сохаг, приблизно у 440 кілометрах на південь від Каїра. Це була остання з серії смертельних залізничних аварій, що сколихнули країну останніми роками. В результаті інциденту щонайменше 19 людей загинули і 185 отримали поранення.

Фото: Tiwan's National Fire Agency

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-