Google поверне своїх працівників в офіси до 1 вересня

Google поверне своїх працівників в офіси до 1 вересня

Укрінформ
У Google заявили, що співробітники корпорації можуть почати повернення до своїх офісів у США протягом наступного місяця: йде підготовка до «постпандемічного» життя. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

Компанія наголошує, що початковий період повернення з дистанційного формату роботи буде добровільним, оскільки офіси відкриваються повільно та в обмеженому обсязі.

Офіційним дедлайном для повернення всіх своїх працівників до офісів у Google називають 1 вересня.

Читайте також: Офіс після карантину: створили робоче місце, якому не страшний COVID-19

Слід нагадати, що саме цей технологічний гігант був однією з перших компаній, яка з початком пандемії запропонувала перевести працівників на роботу з дому.

«Минув рік, як багато з нас працюють дистанційно, й думка про повернення до офісу може викликати різні емоції», - написала в електронному листі компанії Фіона Сікконі, керівник відділу управління персоналом Google.

Компанія радить своїм працівникам робити щеплення проти COVID-19, але не робить це обов'язковою умовою для повернення на робоче місце.

Читайте також: Сколіоз, друге підборіддя і втрата волосся: "віддалений" працівник через 25 років

Google застосовує інший підхід, ніж її конкуренти: решта великих технологічних компаній дозволяють своїм співробітникам продовжувати віддалену роботу необмежено довго.

Низка великих компаній заявили, що випробують так звані гібридні робочі умови, коли співробітники розподілять свій робочий час між домом та офісом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-