Королева Британії провела першу особисту зустріч у цьому році

Королева Британії провела першу особисту зустріч у цьому році

Укрінформ
Королева Великої Британії Єлизавета ІІ провела свою першу особисту зустріч в цьому році, через два дні після того, як в країні був послаблений суворий локдаун.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Зазначається, що 94-річна королева, яка продовжувала виконувати свої офіційні обов'язки за допомогою відеозв'язку відтоді, як на початку року був введений локдаун, відвідала меморіал Військово-повітряних сил в Раннімеді, щоб відзначити сторіччя Королівських ВПС Австралії.

Раннімед розташований неподалік від Віндзорського замку, на захід від Лондона, де королева залишилася зі своїм 99-річним чоловіком принцом Філіпом.

Читайте також: Єлизавета II не гнівається за скандальне інтерв'ю принца Гаррі та Меган - ЗМІ

Як пише агентство, востаннє британська королева відвідувала публічний захід в грудні минулого року. Тоді у Віндзорському замку вона подякувала місцевим волонтерам та ключовими працівниками за боротьбу з епідемією.

Читайте також: Королева Британії закликає подумати про інших та вакцинуватися від COVID-19

Загалом Єлизавета II рідко залишала замок з моменту спалаху пандемії в березні минулого року.

За даними Worldometer, у Великій Британії з початку пандемії виявлено понад 4,3 млн випадків COVID-19, зокрема понад 126 тис. летальних.

У світі станом на ранок 31 березня зафіксували 128 803 702 випадки зараження коронавірусом, зокрема 2 815 991 летальний випадок, одужали 103 941 345 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-