Трамп запустив сайт для спілкування з прихильниками

Трамп запустив сайт для спілкування з прихильниками

Укрінформ
Ексочільник США Дональд Трамп та його дружина Меланія запустили сайт 45-го американського президента, щоб вести комунікацію зі своїми прихильниками. 

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на новостворений сайт подружжя Трампів 45office.com.

«Офіс Дональда Трампа прагне зберегти чудову спадщину адміністрації Трампа, одночасно просуваючи програму «Америка перш за все»... Офіс Дональда Трампа інформуватиме, навчатиме та надихатиме американців усіх верств суспільства, оскільки ми прагнемо побудувати насправді велике майбутнє Америки», — наголошується на сайті.

Читайте також: Цукерберг заявляє, що Трамп має відповідати за штурм Капітолія

На сайті представлені біографії подружжя Трампів та інформація про їхні досягнення на посаді 45-го президента і першої леді США.

Також прихильники Трампа можуть заповнити форму і відправити якийсь коментар. Крім цього, за допомогою сайту з подружжям Трампів можуть зв’язатися представники ЗМІ.

Читайте також: Кейт Бланшетт зіграє сестру Трампа у фільмі про Армагедон

Як повідомляв Укрінформ, раніше радник Трампа Джейсон Міллер анонсував створення власної платформи для спілкування з прихильниками.

Акаунт Трампа у Тwitter був закритий адміністрацією соцмережі 8 січня через використання тодішнім президентом даної платформи для розпалювання ненависті й закликів до насильства. Згодом його сторінки закрили також Facebook та Instagram.

Тwitter став першою платформою, яка прийняла рішення про видалення акаунта Дональда Трампа після трагічних подій 6 січня, коли був штурм Капітолію Сполучених Штатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-