Цукерберг заявляє, що Трамп має відповідати за штурм Капітолія

Цукерберг заявляє, що Трамп має відповідати за штурм Капітолія

Укрінформ
Експрезидент США Дональд Трамп має нести відповідальність за штурм будівлі Конгресу 6 січня 2021 року

Як передає Укрінформ, про це заявив глава компанії Facebook Марк Цукерберг під час слухань у нижній палаті Конгресу, передає Business Insider.

«Ми зробили все, що в наших силах, щоб забезпечити чесність виборів, а потім 6 січня президент Трамп виступив з промовою, відкинувши результати і закликавши людей до боротьби... Я вважаю, що колишній президент повинен нести відповідальність за свої слова, а люди, які порушили закон, повинні нести відповідальність за свої дії», - заявив Цукерберг.

Читайте також: YouTube може відновити акаунт Трампа

Глава Facebook назвав напад на Капітолій «ганебним моментом» американської історії.

Цукерберг також зазначив, що компанія співпрацює з правоохоронними органами щодо виявлення погроз, що стосуються подій 6 січня, та відповідальних за них.

Читайте також: Трамп планує створити власну соцмережу

Як повідомляв Укрінформ, 6 січня натовп прихильників Дональда Трампа вчинив штурм Капітолія, зірвавши офіційну процедуру затвердження результатів виборів, на яких переміг демократ Джо Байден.

8 січня у соціальній мережі Тwitter заявили, що назавжди заблокували обліковий запис Дональда Трампа - «через ризик подальшого підбурювання до насильства». Згодом його сторінки закрили також Facebook та Instagram.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-