Ryanair не вимагатиме паспортів вакцинації від пасажирів

Ryanair не вимагатиме паспортів вакцинації від пасажирів

Укрінформ
Провідний лоукостер Ryanair не вимагатиме від своїх пасажирів так званий "зелений цифровий сертифікат" ("зелений паспорт") вакцинації від COVID-19.

Як передає Укрінформ, про це заявив комерційний директор Ryanair Джейсон МакГіннес на пресконференції у вівторок в Італії з нагоди представлення літнього плану польотів.

"Рішення вимагати сертифікат вакцинації – це компетенція окремих держав, а не авіакомпанії", - цитує АРА директора Ryanair.

Читайте також: Ryanair з кінця березня запускає 18 маршрутів з України

Також повідомляється, що пасажири займатимуть усі місця під час перельотів лайнерами Ryanair. Водночас вони будуть змушені носити маски на борту літака.

"Наші літаки мають фільтри, які гарантують зміну повітря кожні три хвилини. Якість повітря порівнянна з операційною кімнатою", - заявив МакГіннес.

Читайте також: Криклій пояснив, за яких умов міжнародні авіаперевезення повністю відновляться у 2023 році

Як повідомлялося, нині у світі, зокрема в ЄС, ведуться розмови про запровадження паспортів вакцинації. Європейська комісія 17 березня визначилася з функціями та змістом своїх паспортів вакцинації проти коронавірусу, які дозволять жителям країн-членів подорожувати без обмежень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-