AstraZeneca обіцяє за 48 годин оновити дані про випробування COVID-вакцини

AstraZeneca обіцяє за 48 годин оновити дані про випробування COVID-вакцини

Укрінформ
Європейський фармацевтичний гігант, компанія AstraZeneca пообіцяла оприлюднити останню інформацію щодо випробувань своєї вакцини після претензій з боку незалежної комісії в США про надання застарілих даних.

Про це повідомляє в вівторок агентство Bloomberg із посиланням на заяву британсько-шведського виробника, передає Укрінформ.

«AstraZeneca Plc планує оприлюднити оновлені результати дослідження в США своєї вакцини від COVID-19 протягом 48 годин після критики наукового агентства про те, що в опублікованому в понеділок аналізі містилася стара інформація»,- зазначається в повідомленні.

Читайте також: Австралія вироблятиме вакцину AstraZeneca

Як заявили в компанії, вони «негайно зв’яжуться» з незалежною комісією, яка контролює випробування, з метою обміну останньою інформацією щодо ефективності препарату. Попередні результати базувались на даних, зібраних до 17 лютого.

Читайте також: Від тромбозів щорічно помирає до 10 мільйонів людей, і це не пов'язано з вакцинацією - лікар

Нагадаємо, Рада експертів, що займається розглядом даних по вакцині AstraZeneca, висловила стурбованість Національному інституту алергії та інфекційних захворювань при МОЗ США, вказавши, що дані, які опублікувала компанія AstraZeneca щодо випробувань своєї вакцини, можуть бути застарілими. Компанія стверджувала, що її вакцина виявилася на 79% ефективною в протидії симптомам COVID-19 та на 100% ефективною для запобігання серйозним захворюванням серед людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-