«Коктейль» з антитіл для лікування COVID-19 пройшов клінічні випробування

«Коктейль» з антитіл для лікування COVID-19 пройшов клінічні випробування

Укрінформ
Швейцарський фармацевтичний гігант Roche заявив про позитивні результати клінічних випробувань «коктейлю» для лікування коронавірусу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Local.

Результати дослідження фази 3 показують, що «коктейль» з антитіл казірівімаб та імдевімаб зменшив кількість госпіталізацій або смертність на 70 відсотків у негоспіталізованих пацієнтів з COVID-19, йдеться у повідомленні.

«Коктейль» також «значно скоротив тривалість симптомів на чотири дні».

У Roche заявили, що у випробуваннях брали участь люди, які, як вважається, мають більший ризик зараження тяжкою інфекцією COVID-19.

Компанія зазначила, що «коктейль» є єдиною комбінацією моноклональних антитіл, яка залишається ефективною при лікуванні нових штамів коронавірусу.

Як відомо, у серпні минулого року швейцарська компанія Roche і американська Regeneron заявили, що займуться спільними дослідженнями і виробництвом «коктейлю» з моноклональних антитіл проти COVID-19.

Читайте також: США закликають AstraZeneca оприлюднити повний звіт про ефективність вакцини

«Коктейль» являє собою сукупність антитіл казірівімаб та імдевімаб.

Повідомлялося, що якщо препарат отримає схвалення регуляторних органів, Regeneron відповідатиме за його дистрибуцію в США, а Roche - в інших частинах світу.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Worldometer, у світі станом на ранок 23 березня зафіксували 124 300 060 випадків зараження коронавірусом, з них летальних - 2 735 343.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-